Walczmy ramię w ramię przeciwko wszystkim
Powodem mojej nie obecności w tym tygodniu były działania dywersyjne oraz szpiegowskie jakie prowadziłem w innych gildiach. Jest to cos w rodzaju wyprzedzanie o krok wroga napewno zdarzy sie tak że bedziemy miec konflikt z inna gildią a wtedy taki informator moze byc bardzo przydatny ponieważ może zrobic niezłe zamieszanie np otworzyc brame podczas oblezenia
w innych gildiach taka funkcja jest pełniona przez wyznaczoną osobe i jest ona tak samo wazna jak dyplomata czy inni zarządcy;] ja uwazam ze Kreiven z jego ketchupem nadaje sie na tą funkcję;] ...z drugiej strony trzeba takze uwazac na szpiegow w naszej gildii...;\
no własnie dobrze mowi ale i tak nie damy rady sprawdzic kto jest a kto nie jest szpiegiem ja bym proponował cos takiego że kazdy kto chce dołączyc musi sie zalogowac na forum i napisac cos w rodzaju zgłoszenia np imie wiek postać lvl postaci itd
Ostatnio edytowany przez Kreiven (17-05-2009 20:00:20)
Kreiven napisał:
No fakt faktem bo codziennie musze wypisywać nowe podania na jakims forum co jest bardzo męczące no i trzeba kase zebrac na podatek
czy ta kase co wydajesz u nich na podatek nie byloby lepiej abys wpalcil do nas? albo inne surowce jesli do nich wysylasz nie lepiej wyslac na nasza twierdze? czemu pomagasz innym a nie nam?